Płatność przerwana — nic nie zostało pobrane. Możesz spróbować jeszcze raz.
NEAR TOYS PLUS
Zaloguj się kontem z aplikacji
Plus obejmie profile dzieci z Twojego konta Near Toys — tych samych, które widzisz w aplikacji.
Zalogowano jako · Wyloguj
Masz już Plus
Twój Plus trwa do . Plan, dodatek 50 GB i odnowienie zmienisz w „Moim koncie”.
Najpierw dodaj dziecko w aplikacji
Plus obejmuje profile dzieci założone na Twoim koncie w aplikacji Near Toys. Na tym koncie nie ma jeszcze żadnego. Dodaj profil i misia w aplikacji, a potem wróć tutaj.
Wybierz plan
Dodatek
Plus obejmie

Plus obejmuje profile dzieci założone na Twoim koncie w aplikacji, do 5. Nowy profil dołączy sam. Na koncie jest więcej profili — obejmiemy 5 najstarszych.
Podsumowanie i płatność
Odnowienie:
Odnowienie wyłączysz w każdej chwili w „Moim koncie”. Opłacony okres pozostaje aktywny do końca.
Rezygnacja z odnowienia nie oznacza proporcjonalnego zwrotu za pozostałą część opłaconego roku — bez uszczerbku dla ustawowych praw konsumenta.
Metodę płatności (karta, BLIK, Apple Pay, Google Pay) wybierzesz na bezpiecznej stronie płatności Stripe.
Zakup Plus będzie dostępny za kilka dni.